Advertisements
Archive | June, 2015

Are Orgasms Vegan?

24 Jun

In the past I have made a few fucktacular vegan desserts. I didn’t know it at the time, but this was a delicious, diabeetus-filled gateway to a lifestyle change into veganism.

Yes, I’m a Fuckin’ Vegan

Yes, all the shittacular desserts posted on this blog will be vegan from now on. I’m also going  to remake shit to give them a vegan tweak. (**Update: I finally remade and tweaked the recipes. It only took me a year and a half. Look for “Veganize this shit”, as it will give tips on how to make linked recipes vegan.)

The best part about vegan desserts is you non-vegans can enjoy them as well, unless you have some fuckin’ allergies or some shit like that. However, I’m too nice, so I will probably try to make stuff gluten and nut free.

Shitty Questions About Vegan Baking

People have asked me all kinds of shit since I decided to be vegan. Here are some of the questions:

1. “How are you going to bake now?

Answer: Same way I always have. Like a fuckin’ badass cunt.

2. “You made this? It’s vegan?

Answer: Yes, everything I bake from now on will be vegan as fuck.

3. “How do you make cookies/cake/other-diabeetus-treats vegan? What is in this?” *skeptical stare*

Answer: It is incredibly easy to make anything you want vegan as long as you aren’t a lazy-ass fuck. I go to the same grocery store as you normal shitheads, but buy the shit that’s cruelty-free.

4. “I bet vegan desserts don’t taste as good as ‘the real thing’.

Answer: Vegan desserts aren’t fake ass shit. They are the real thing. It is highly likely that you have had a vegan dessert and didn’t fuckin’ realize it.

All of the vegan desserts I’ve made so far are as good if not better than their non-vegan counterparts. Maybe you should stop jumping to conclusions about things you don’t know shit about.

5. “This cookie is delicious. There’s butter in this, isn’t there? Tastes and looks like the cookies my grandma used to make.

Answer: Nope. No dairy, cruelty-filled butter. That shit is vegan.

*giggles* I have really enjoyed tricking people thus far.

6. “Vegans are lame. And boring. Will this be reflected in your baking?

Answer: You’re a judgey asshole. No cupcake for you.

7. “Are orgasms vegan?

Answer: Yes. The real question should be: Are batteries vegan?

8. “Will you still write inappropriate stuff on desserts that is fun for the whole family?

Answer: Fuck yes! Otherwise, I’d have to change the name of the blog to some lame-ass shit, like Cute Cupcake Farts for Babies or Titty Sprinkles. (As you can see I can’t even think of a fuckin’ appropriate name for a baking blog, so I’ll stick with being foul-mouthed.)

Here’s a particularly clever one I made recently for a couple of awesome co-workers. I presented it to them at a meeting we had together on Friday morning because presentation is the fuckin’ key.

Yes, this shit is vegan. Next time I need to add titty sprinkles. 

Yes, this shit is vegan. Next time I need to add titty sprinkles.

Here’s Some Shit That’s Vegan:


Advertisements