Advertisements
Tag Archives: Fuck

How to Make Carrots Unhealthy: Carrot Cupcakes

15 Jun

A cake made of carrots must be healthy as fuck, right? Wrong, asshole!

The Shit You Will Need:

  • 4 flax eggs (4 tablespoons of ground flaxseed and 1/2 cup of water)
  • 1 pound of carrots (get the colorful ones for shits n’ giggles)
  • 2 1/2 cup of flour (gluten-free flour works too)
  • 1 teaspoon each of baking powder and soda
  • 1 teaspoon of salt
  • 1 tablespoon of ground cinnamon
  • 1/2 teaspoon each of ground nutmeg, cloves, and ginger
  • 1 cup of granulated sugar
  • 1 cup of light brown sugar
  • 3/4 cup of coconut oil, melted
  • 1 cup of chopped pecans or walnuts

How To Make This Shit:

  1. Make the flax eggs by mixing the flaxseed and water. Place in a fridge for a few minutes, and then mix again. Once it is thick, that shit is ready to go.
  2. Peel and shred the fuck out of the carrots.
Get the colorful carrots for shits n' giggles.

Get the colorful carrots for shits n’ giggles.

3. Combine the flour, baking soda and powder, salt, cinnamon, cloves, ginger, and nutmeg.

4. Add the carrots you shredded the fuck out of to the flour.

Colorful shit here.

Colorful shit here.

5. In a food processor, or with a mixer, mix the sugars and flax eggs until that shit is light n’ frothy as fuck.

6. Slowly add the oil to the mixture, until it is combined.

7. Mix this shit in with the carrot-flour mixture, until combined.

8. Add the nuts (*giggles about nuts*), but only if you fuckin’ feel like it.

9. Fill cupcake tins about 3/4 full.

10. Bake for about 15-20 minutes. (Or 30-40 minutes for a 9-inch cake.) A toothpick should come out clean as fuck when inserted in the middle and they should be a lil’ brown.

This batter is fuckin' thick!

This batter is fuckin’ thick!

Mmmm...nuts.

Mmmm…nuts.

11. Add some vegan cream cheese icing. Tittip: For extra flavor you can add some ground cinnamon and ginger to the icing.

Pretend you know how to decorate cupcakes!

Pretend you know how to decorate cupcakes!

Mother Fuckin’ Memories:

One of the first cakes I made was a carrot cake:

This cake looks like shit, but it came from a good place: my fuckin' heart.

This cake looks like shit, but it came from a good place: my fuckin’ heart.

Now I have a better grasp of color contrast.

__________

Advertisements

Are Orgasms Vegan?

24 Jun

In the past I have made a few fucktacular vegan desserts. I didn’t know it at the time, but this was a delicious, diabeetus-filled gateway to a lifestyle change into veganism.

Yes, I’m a Fuckin’ Vegan

Yes, all the shittacular desserts posted on this blog will be vegan from now on. I’m also going  to remake shit to give them a vegan tweak. (**Update: I finally remade and tweaked the recipes. It only took me a year and a half. Look for “Veganize this shit”, as it will give tips on how to make linked recipes vegan.)

The best part about vegan desserts is you non-vegans can enjoy them as well, unless you have some fuckin’ allergies or some shit like that. However, I’m too nice, so I will probably try to make stuff gluten and nut free.

Shitty Questions About Vegan Baking

People have asked me all kinds of shit since I decided to be vegan. Here are some of the questions:

1. “How are you going to bake now?

Answer: Same way I always have. Like a fuckin’ badass cunt.

2. “You made this? It’s vegan?

Answer: Yes, everything I bake from now on will be vegan as fuck.

3. “How do you make cookies/cake/other-diabeetus-treats vegan? What is in this?” *skeptical stare*

Answer: It is incredibly easy to make anything you want vegan as long as you aren’t a lazy-ass fuck. I go to the same grocery store as you normal shitheads, but buy the shit that’s cruelty-free.

4. “I bet vegan desserts don’t taste as good as ‘the real thing’.

Answer: Vegan desserts aren’t fake ass shit. They are the real thing. It is highly likely that you have had a vegan dessert and didn’t fuckin’ realize it.

All of the vegan desserts I’ve made so far are as good if not better than their non-vegan counterparts. Maybe you should stop jumping to conclusions about things you don’t know shit about.

5. “This cookie is delicious. There’s butter in this, isn’t there? Tastes and looks like the cookies my grandma used to make.

Answer: Nope. No dairy, cruelty-filled butter. That shit is vegan.

*giggles* I have really enjoyed tricking people thus far.

6. “Vegans are lame. And boring. Will this be reflected in your baking?

Answer: You’re a judgey asshole. No cupcake for you.

7. “Are orgasms vegan?

Answer: Yes. The real question should be: Are batteries vegan?

8. “Will you still write inappropriate stuff on desserts that is fun for the whole family?

Answer: Fuck yes! Otherwise, I’d have to change the name of the blog to some lame-ass shit, like Cute Cupcake Farts for Babies or Titty Sprinkles. (As you can see I can’t even think of a fuckin’ appropriate name for a baking blog, so I’ll stick with being foul-mouthed.)

Here’s a particularly clever one I made recently for a couple of awesome co-workers. I presented it to them at a meeting we had together on Friday morning because presentation is the fuckin’ key.

Yes, this shit is vegan. Next time I need to add titty sprinkles. 

Yes, this shit is vegan. Next time I need to add titty sprinkles.

Here’s Some Shit That’s Vegan:


Hashtag Cake

29 Jan

Hashtags on Twitter. Hashtags on Faecbook. What’s next hashtags on cake? Too late, fuckers.

#Diabeetus

#Diabeetus

I’ve made this unicorn poop cake for the same fuckin’ friend for the last three years. Last year’s cake probably contained the worst message I’ve ever written on a cake (so far).

BTFW: Don’t look too close, assholes. You’ll see how I made an outline with a toothpick, and then didn’t follow the fuckin’ outline or smooth that shit out.

__________

Shitty Product Reviews: My Lil’ Pie Maker

15 Jan

Products Details: My Lil' Pie Maker

Perfect for Lil' Cocks

Pies Don't Fill The Fuckin' Void

A Slice of Fuckin' Heaven: Lil' Diabeetus Pies

Dicktacular Holiday Cock Cookies

23 Dec

Last Jeebus Day my friends and family enjoyed festive Christmas Cock Cookies. I can’t do the same thing every year, but dicks are always in demand.

Erect Your Own Cock Cookies

It’s fuckin’ important to sketch out your ideas first. The best way is to grab and firmly grasp your phallic cookie cutter and trace a shitload of peckers on some paper.

If you are a creative bitch, like me, you will ejaculate ideas on the paper.

Check out Santa's Oh face.

Check out Santa’s Oh face.

I was pretty fuckin’ impressed with myself, so I went ahead and baked up some boomsticks and started decorating that shit.

Happy lil' fuck sticks.

Happy lil’ fuck sticks.

The icing I used dries up pretty quickly, so it’s best to do one color at a time.

The antlers make the balls look pretty tasty.

The antlers make the balls look pretty tasty.

I am so Jeebus-damned talented.

Here's Frosty keeping his balls nice and toasty.

Here’s Frosty keeping his balls nice and toasty.

I’m pretty happy with how these lil’ cocks turned out. The last couple of times I’ve made wang-shaped cookies they fell apart, but these dicks stayed hard.

These cum guns are fully loaded.

These cum guns are fully loaded.

What other designs could you come up with? Dick-shaped elves?

Oh, Christmas Dick tree. Oh, Christmas Dick tree. How lovely are your balls!

Oh, Christmas Dick tree. Oh, Christmas Dick tree. How lovely are your balls!

A bell with two balls? Maybe you could just make a penis and tie a festive bow around it?

Here's Rudolph the red-nosed reindick.

Here’s Rudolph the red-nosed reindick.

An awkwardly shaped dreidel? You could cover the tip of the penis with a nicely wrapped box and have dick in the box cookies!

This cock is totally circumcised.

This cock is totally circumcised.

The fucktacular possibilities are endless!

__________